Ervaringen

Testimonials

  Annemieke
  Annemieke

  Angelique bezit de ‘gave’ door te zien en te luisteren mij door mijn pijn heen te helpen en in perspectief te zetten. Daar waar ik zelf alles door elkaar voel, helpt ze mij alles een plek te geven en overzichtelijk en behapbaar te maken.

   Miriam van Boven
   Miriam van Boven

   Angelique heeft me geleerd om naar mezelf te kijken. Prachtige podcast Praktijkpraat je bent er voor gemaakt!! Mooie woorden en ook je vertellen is fijn om naar te luisteren.

    Nathalie Vorwerk
    Nathalie Vorwerk

    Direct de eerste keer dat ik bij je kwam was ik meteen onder de indruk van je als persoon. Je kwam heel erg zorgzaam over maar ook direct, waar ik erg van hou. Een wijze vrouw die erg graag mensen bewust maakt.

     Carla Ziengs
     Carla Ziengs

     De manier waarop Angelique de vragen stelt en je op je gemak laat voelen deden heel veel met mij. Mede door haar hulp en manier van therapie kan ik nu zeggen dat ik weer mezelf ben.

      Ageeth Nijmeiers
      Ageeth Nijmeiers

      Ik kan nu beter voor mezelf zorgen. Heb geleerd wat goed voor mij is. Maar vooral heb ik geleerd dat ik oké ben.

       Ellen Kaiser
       Ellen Kaiser

       Het is en was een zwaar traject, maar door Angelique haar vraagstelling en tips ben ik er door gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

        Anissa Tieck
        Anissa Tieck

        Angelique laat je dingen inzien wat niemand anders op die manier kan. Haar beeldspraak is dan ook fantastisch. Ze geeft je handvatten welke je in het dagelijks leven kan toepassen. De sessies hebben mij sterker gemaakt maar ik heb ook rust gekregen.