Logo

Ervaringen

Annemieke

‘Wat ben jij een mooi mens’! Wanneer dat vaak genoeg tegen je wordt gezegd ga je het zelf ook geloven. Het is datgene wat Angelique vaak tegen mij zegt en wat mij telkens weer het gevoel geeft dat ik een ‘power vrouw’ ben. Ik kom de ruimte binnen met neerslachtige gevoelens, twijfel, verdiet, pijn en vele vragen. En na 50 minuten verlaat ik de ruimte als ‘power vrouw’.
Dat is wat mij betreft de kracht van Angelique. Ze ziet mij, ze ziet de vrouw die ik werkelijk ben. En…. Laat mij deze vrouw ook zien! Angelique bezit de ‘gave’ door te zien en te luisteren mij door mijn pijn heen te helpen en in perspectief te zetten. Daar waar ik zelf alles door elkaar voel, helpt ze mij alles een plek te geven en overzichtelijk en behapbaar te maken. Vooral de bewustwording dat niet IK verantwoordelijk ben voor een ander zijn pijn of ervaringen maar de ANDER. Dat de gevoelens die je hebt niet gek zijn maar er mogen. Laat ze vrij.. laat ze los… je hebt ze niet nodig.
Angelique helpt mij deze gevoelens in te zien, en om te zetten in helpende, krachtige gedachten.

Anissa Tieck

“Als je bij Angelique binnenkomt voel je meteen de rust die ze ook uitstraalt. Tijdens de sessies ben ik boos geweest, heb ik gehuild maar ook zeker gelachen. Angelique laat je dingen inzien wat niemand anders op die manier kan. Haar beeldspraak is dan ook fantastisch. Ze geeft je handvatten welke je in het dagelijks leven kan toepassen. De sessies hebben mij sterker gemaakt maar ik heb ook rust gekregen. Het gaat nu goed met mij maar ik blijf periodiek komen voor “onderhoud” en om de puntjes op de i te kunnen blijven zetten.”

Miriam van Boven

“Bij Angelique voel ik me altijd op mijn gemak en geeft ze altijd eerlijke adviezen en antwoorden..
Ze is een hele lieve en warme vrouw die mij altijd met een heel goed en sterk gevoel de deur uit laat gaan..
Ze stelt me op mijn gemak en laat me zoveel dingen inzien waar ik vaak te moeilijk over doe of denk.
Ook leert ze mij om om te denken wat mij goed helpt in het dagelijkse leven en mijn relatie..
Angelique heeft me ook geleerd om naar mezelf te kijken, om me niet te verstoppen voor mijn verdriet en me beter in balans te laten komen met mijn lichaam en geest. Vanaf het moment dat ik binnen stapte in haar fijne omgeving, voelde ik me veilig en thuis..
Na elke afspraak voel ik me weer sterker..
Bedankt voor alle fijne gesprekken en alle hulp samen met de emdr therapie..

Prachtige podcast je bent er voor gemaakt!! Mooie woorden en ook je vertellen is fijn om naar te luisteren.”


Liefs Miriam

Nathalie Vorwerk

“Direct de eerste keer dat ik bij je kwam was ik meteen onder de indruk van je als persoon. Je kwam heel erg zorgzaam over maar ook direct, waar ik erg van hou. Een wijze vrouw die erg graag mensen bewust maakt. 

De gesprekken geven mij veel rust en ik leer elke keer zoveel van je. Je verteld ook regelmatig over je eigen leer momenten en dat geeft mij ook het vertrouwen dat ik bepaalde situaties ook anders kan leren bekijken en ermee om te gaan.

Ik hoop nog vaak bij je te mogen komen en veel van je te leren. 

 

De podcast:

-Prettige stem om naar te luisteren

-Tempo is precies goed

-Pakkend verhaal zodat je wilt blijven luisteren

-Het maakt je heel nieuwsgierig naar de rest van de verhalen 

Dit is wat precies bij je past en ik hoop dat je dit nog lang blijft doen!”

 

Nathalie

Ellen Kaiser

“Eind 2021 zat ik er helemaal doorheen, ik hoorde van iemand dat die een EMDR therapie volgde en zei dat het ook wat voor mij zou zijn. Ik heb daardoor direct contact gezocht met Angelique. Er werden 10 afspraken ingepland. De eerste opdracht was, dat ik mijn verhaal moest sturen per mail. Dat is uiteraard al zeer confronterend en niet makkelijk, maar het enige wat je wilt is dat je geholpen wordt en je beter gaat voelen.

Ik had geen idee wat ik moest verwachten van de afspraken, maar ik had direct een goed vertrouwd gevoel bij Angelique. 

Je krijgt een koptelefoon op en je hoort alleen maar piepjes? En dat moest werken? 

En ik heb het geweten, het heeft zeker geholpen. Het is en was een zwaar traject, maar door Angelique haar vraagstelling en tips ben ik er door gekomen. De trauma’s die ik heb/had zijn nu verdwenen en verwerkt. Angelique was en is voor mij een geschenk uit de hemel. 

Je ondergaat heel veel emoties tijdens de verschillende sessies, emoties die ik te lang heb tegen gehouden. Maar er toch een keer uit moesten komen. En dat heeft me heel erg geholpen. En nu nog steeds!

 

Nu na de sessies, kan ik eindelijk zeggen; Ja ik ben er weer, de Ellen die ik kwijt was. 

Voor wie twijfelt, is dit wel wat voor mij? Niet doen, gewoon doen!!! 

Ik kan het iedereen aanbevelen.”

 

Ageeth Nijmeiers

“Begin dit jaar kwam ik voor het eerst in contact met Angelique. Zat toen al een paar maanden in een burn-out. Het ging niet goed. Maar waar ging het fout? Wat zag ik niet goed en waarom was ik zo in de war en verdrietig. Ik was toch de hulpverlener? Ik was diegene die hulp moest bieden en niet andersom. Bij Angelique heb ik geleerd dat ik wel voor een ander kan zorgen maar niet voor mezelf. Dat heb ik nooit geleerd. Mijn hele leven heb ik voor anderen moeten zorgen. En dat ging me al die jaren prima af. Maar dat hoef ik nu niet meer. Dus nu was ik op mezelf aangewezen. Maar hoe doe ik dat? Hoe zorg ik voor mezelf? Toen moest in leren dat het belangrijk is wat ik wil. Wat vind ik leuk en waar wordt ik gelukkig van. Ik had geen idee. Dus leren te denken voor mezelf. Dingen doen wat goed voor mij is en niet kijken wat een ander er van vindt. Niet bang zijn om afgewezen te worden. Eerder liet ik het afhangen van anderen. Altijd maar weer die anderen. Zo is het altijd gegaan. Angelique heeft me oa geleerd dat ik ook belangrijk ben. Want dit is mijn leven. Dus ik bepaal wat er in dat leven gebeurt. Ze heeft me laten voelen dat ik oké ben. Door mijn overgevoeligheid ben ik erg kwetsbaar. Laat ik negatieve woorden wel binnen komen maar niet de positieve. Maar tijdens mijn werk kon ik dat wel tot voor kort. Ben ik nog wel een goede hulpverlener? Kan ik dit werk nog wel doen? Ik denk het wel na al die maanden therapie bij Angelique. Dit is wie ik ben. Ik kan heel goed hulpverlenen. Het gaat automatisch. Ik vergat alleen dat ik ook aan mezelf een soort hulp moet verlenen. Want als ik dat niet doe, kan ik ook niet geven aan anderen. Ik kan nu beter voor mezelf zorgen. Heb geleerd wat goed voor mij is. Maar vooral heb ik geleerd dat ik oké ben. Er is niets mis met mij.”

Carla Ziengs

“In 2021 heb ik een hele heftige periode in mijn leven meegemaakt. In november 2021 liep ik zelf helemaal vast en wist ik dat er iets moest gaan gebeuren omdat het echt slecht met me ging.
Via via ben ik in contact gekomen met Anqelique voor EMDR-therapie. Na telefonisch overleg en het verzoek van haar kant om mijn “verhaal” op papier te zetten hebben we een intakegesprek gehad. Het voelde direct fijn en vertrouwd om tegenover haar aan tafel te zitten.
Enige tijd later kon ik gelukkig al beginnen met mijn 1e EMDR-therapie. De manier waarop Angelique de vragen stelt en je op je gemak laat voelen deden heel veel met mij. Beetje bij beetje werden de emoties besproken waar ik mee kampte en kon ik hierdoor dingen gaan verwerken. Het is een ontzettend zwaar traject geweest, maar mede door haar hulp en manier van therapie kan ik nu zeggen dat ik weer mijzelf ben. En uiteraard is het af en toe nog erg moeilijk, maar die momenten zijn er steeds minder vaak en minder heftig.
Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder haar hulp mij niet zo goed zou voelen als ik nu doe en ook niet zou hebben gestaan in het leven waar ik nu sta.
The only way is up!”

 
Open chat
Hallo 👋, hoe kan ik je helpen?