Logo

Werk met mij, werk aan je zelf!

Angelique van de Wetering is EMDR-therapeut, systeemtherapeut, relatiecoach & spreker. 

Over haar werkt schrijft ze inspirerende verhalen. Haar passie voor haar vak en het vertellen en bespreekbaar maken van verhalen, vertellen wie Angelique is. Na een aantal jaren als één van de hoofdcolumnisten te hebben geschreven voor het online magazine van Catherine Keyl is ze haar passie voor haar vak en haar cliënten blijven delen.

Warm, gedreven, open en recht door zee.

Het op een warme manier bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen is haar op het lijf geschreven. Warmte en humor zijn hierin belangrijke elementen.

Met haar Podcast ‘Praktijkpraat’ inspireert ze en maakt ze verschillende thema’s bespreekbaar.

Een rode draad door alle verhalen heen is bewustwording een onderwerp die Angelique nauw aan het hart ligt want zoals ze zelf zegt, ‘weten wat je doet en waarom, maakt dat wat je doet alleen maar mooier!’

Wanneer je niet weet wat je doet, waarom doe je het dan?

Foto van Angelique 2

Gastspreker

“Angelique laat je dingen inzien wat niemand anders op die manier kan. Haar beeldspraak is dan ook fantastisch. Ze geeft je handvatten welke je in het dagelijks leven kan toepassen.”

Anissa Tieck

Als gastspreker vertelt Angelique, doormiddel van praktijk verhalen, over haar vak. Moeiteloos neemt ze je mee in haar verhalen waardoor lastige onderwerpen met warmte en humor bespreekbaar worden gemaakt.

Haar vaste uitspraak is, “ik heb het allermooiste vak van de hele wereld”  en dat is te zien en te horen wanneer zij over de verschillende onderwerpen uit haar vak vertelt.

Haar energie en passie nemen je mee naar een wereld waarin minset en bewustzijn een grote rol spelen. De vragen die ze haar publiek voorlegt laten je nadenken over wie je bent, hoe je je leven vorm hebt gegeven, of je doet waar je van houdt en of je bewust bent van wat je doet, want pas dan weet je waar je heen gaat.

De mens wordt wat hij denkt

Lezingen en Trainingen

Master Your Mind: Alles begint met een gedachte, voor alles wat je doet geldt dat daar eerst een gedachte voor nodig is geweest. Geen gedachte, geen actie. Hoe belangrijk zijn onze gedachten? Zijn ze scheppend of slechts gedachten? We hebben gemiddeld 60 tot 70 duizend gedachten per dag. 80% van deze gedachten zijn negatief. * 

Volg jij het leven of volgt het leven jou?: Wanneer we denken dat wij het leven volgen, ziet ons leven er dan hetzelfde uit? Overkomt ons ‘hetzelfde’ en gaan we daar op dezelfde manier mee om?En wat heeft ons zelfbeeld te maken met de keuzes die we maken? De wereld is jouw spiegel. Wat je in je buitenwereld ziet, heb je in je binnenwereld gecreëerd. * 

Rust in je hoofd: Je hoofd staat altijd aan. Er is altijd wel iets waarvan jij vindt dat je het nú moet doen en je kunt de rust niet vinden. We ‘moeten’ zoveel met name van onszelf. Tijd om na te denken wat echt belangrijk is nemen we niet, we moeten door. *

Emotie de baas: Emoties, de bestuurder of de bijrijder in jouw leven? Grip krijgen op je emoties lijkt moeilijker dan je denkt. Een emotie is een momentopname en zegt iets over de gebeurtenis. Je bent niet je emotie. En wanneer het alleen iets komt vertellen over de gebeurtenis kan het daarna weer gaan en juist dat blijkt lastig. Het blijven hangen in een emotie veroorzaakt het gevoel er geen grip op te hebben.

Qoute
Open chat
Hallo 👋, hoe kan ik je helpen?