Logo

Podcast Praktijkpraat

Er valt zoveel te vertellen, en vertaling is soms nodig omdat verhalen niet altijd compleet zijn.

Mijn liefde voor het schrijven van verhalen is ontstaan toen ik de vraag kreeg of ik columns wilde gaan schrijven voor het online magazine van Catherine Keyl. Deze vraag kwam voort uit een lezing die ik kort daarvoor had gegeven over ontwikkeling in mijn geboorteplaats Kampen.

‘Ik? Maar ik ben geen schrijver!’ 

‘Schrijf zoals je verteld, dat maakt indruk!’, werd mij aangeraden. Dat bleek een gouden tip. Schrijven zoals ik praat, vertel en denk hebben voor mooie verhalen gezorgd én dat ik één van de hoofdcolumnisten werd voor het online magazine van Catherine Keyl.

Nadat het magazine ophield met bestaan ben ik blijven schrijven. Er valt zoveel te vertellen. Er valt zoveel te vertalen want wat mensen vertellen is niet altijd het (hele) verhaal.

Steeds vaker krijg ik  van cliënten de vraag, ‘kun je, wat je verteld, niet opnemen? Dan kan ik ernaar luisteren op de momenten dat ik het kwijt ben en het even niet meer weet.’

Dat zette mij aan het denken, samen met het idee dat wat ik nu één op één bereik ook in het groot moet kunnen. Meer mensen in één keer bereiken.

In je binnenwereld creëer je je buitenwereld

Mijn naam is Angelique van de Wetering,

De verhalen uit de praktijk zijn waar nodig met toestemming van de client of zo vertelt dat niet 1 persoon zich erin herkent maar meerdere. Dit samengebracht is een verhaal waar we regelmatig zelf iets in herkennen en soms zelfs voelen. 

Heb je een onderwerp die je behandelt zou willen hebben of vragen voor een Q & A  gebruik ook dan het onderstaande contactformulier.

Ken je iemand, een collega, vriend of vriendin voor wie deze podcast ook interessant is? Dan zou het super zijn wanneer je de podcast aflevering doorstuurt. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld de link te kopiëren via spotify.

Heb je naar aanleiding van een aflevering vragen of opmerkingen of zou je een bepaald onderwerp bespreekbaar willen maken, stuur dan een mailtje. 

Wil je mij als gast in je eigen podcast of wil je door mij geïnterviewd worden, vul dan ook het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.

Contact formulier

Wil je in groepsverband, met jouw team, werken aan bewustzijn en leren hoe je je eigen leven vorm kunt geven, stuur dan een mail.

Open chat
Hallo 👋, hoe kan ik je helpen?