Logo

Over mij

Mijn eigen reis begint 51 jaar geleden, ik was een gevoelig kind en al jong geïnteresseerd in anderen.

Ik wilde als jong meisje al weten wat mensen in beweging bracht en leerde observeren maar vooral ook tussen de regels doorlezen, ‘horen wat iemand niet verteld.’

Het stellen van de juiste vragen, op de juiste toon en in een indirecte directe vorm, is voor mij ontzettend belangrijk want met het stellen van de juiste vragen hoef je nooit te ‘graven.’

Ik denk dat mijn kwetsbaarheid ook mijn kracht is en schroom er niet voor om mijn eigen ervaringen te delen, mits dit natuurlijk iets bijdraagt.

Ik roep altijd, ‘ik kom niet uit een blikje’, met andere woorden daar waar we vandaan komen heeft ons gevormd en wanneer je met het delen van een eigen ervaring vertrouwen kunt geven, is mijn eigen kwetsbaarheid een kracht.

Zo zul je in de Podcast Praktijkpraat persoonlijke ervaringen horen die goed bij de persoon uit het verhaal aansluit.

Liefde is.. je geluk aan je eigen kapstok hangen.

Over mij

Cursussen, opleidingen, trainingen en heel veel praktijkervaring hebben me gebracht waar ik nu ben.

Een eigen praktijk en een grote passie en liefde voor het vak dat ik heb.

Ik heb mijn eigen manier van werken ontwikkeld, een manier die gestoeld is op respect, vertrouwen en warmte. Belangrijke ingrediënten in mijn contact naar anderen.

Uitgeleerd ben ik nooit, mezelf blijven ontwikkelen is voor mij erg belangrijk. 

Je persoonlijkheid creëert je persoonlijke realiteit

"Er is morgen weer een nieuwe dag en dan ziet de wereld er weer heel anders uit."

 

In 1999 gebeurde er iets dat mijn leven veranderde, een heftig jaar. Een jaar waarin mijn eerste kindje geboren werd en ik mijn vader verloor. Onze relatie was lastig door zijn verslaving aan alcohol. Zijn overlijden was voor mij een enorme drijfveer om mijn bewogen jeugd niet voor niets te laten zijn. De gebeurtenissen uit mijn eigen leven zijn regelmatig een verbindende factor in mijn manier van werken.

En niet alleen de gebeurtenissen misschien  juist wel mijn sterke kant om in alles een mogelijkheid te zien. Kan ik niet naar rechts? Wat ligt er dan aan mogelijkheden wanneer ik naar links ga. Ik doe graag dingen op mijn eigen manier en zal niet snel zomaar iets doen. Eigenzinnig en bewust(zijn), eigenschappen die me altijd hebben gebracht waar ik wilde zijn.

"Your thoughts become things" Rhonda Byrne

Wat je in je buitenwereld ziet heb je in je binnenwereld gecreëerd. Mijn eigen leven vormgeven, eigenzinnig en (zelf)bewust. Weten wat ik doe en waarom ik het doe, want elke keuze die ik maak bepaalt de koers van mijn leven.

In 1999 maakte ik de keuze om, met alles wat ik had geleerd en meegemaakt een verbinding te creëren met mijn cliënten. Zorgverlenen vanuit je hart heeft voor mij juist te maken met verbinden.

Ik heb het allermooiste vak van de hele wereld!

Open chat
Hallo 👋, hoe kan ik je helpen?